
Biscoff-pullat – täydellinen syy pitää pullapäivä!
Pehmeä pulla, ihana keksilevite ja sokerihuntu – tätä et voi vastustaa! 🤭🤩
Resepti (8 kpl)Taikina:
• 2,5 dl maitoa
• 1,5 dl sokeria
• 1 pss kuivahiivaa
• 1,5 tl kardemummaa
• 0,5 tl suolaa
• 1 tl vaniljasokeria
• 1 kananmuna
• 75 g voita
• noin 7 dl vehnäjauhoja
Täyte ja viimeistely:
• 150 g pehmeää voita
• Biscoff-keksilevitettä
• Erikoishienosokeria
Näin valmistat:
1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Lisää kuivahiiva, sokerit, suola, kardemumma ja kananmuna.
2. Lisää jauhot vähitellen ja pehmeä voi. Vaivaa taikinaa noin 10 min.
3. Anna taikinan kohota liinan alla 40 min.
4. Kaulitse levyksi ja levitä pehmeä voi päälle. Taittele kerroksittain (reelsin ohjeisen mukaan), nosta kylmään hetkeksi.
5. Kaulitse uudelleen, leikkaa n. 4 cm kaistaleiksi ja kierrä rullalle.
6. Nosta voideltuun muffinivuokaan. Kohota vielä 20 min.
7. Paista 175 °C uunissa n. 25 min.
8. Voitele voisulalla, kierittele sokerissa ja täytä Biscoff-levitteellä.
Näitä on pakko maistaa! 😋




